Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2023
hobby

Moje recepty – zápisník
Vzpomínáte na chvíle, kdy vaše maminka nebo babička vytáhly ze skříně voňavý, lehce ušmudlaný sešit a začala se péct bábovka, vánoční cukroví nebo nějaká jiná dobrota?
hobby
Ukázky

Moje recepty – zápisník

224 Kč
Můj zahradní svět
Divokou přírodu si všichni nevyhnutelně romantizujeme, nicméně součástí bohatého přediva života je každý tvor, dokonce i takzvaní škůdci.
hobby
Ukázky

Můj zahradní svět

404 Kč
Zahradníci ve městě
Jak se může z malého semínka stát potrava? A proč klimatu prospívá zahradničení bez rytí?
hobby
Ukázky

Zahradníci ve městě

314 Kč
101 psích triků
Největší kniha psích triků všech dob s fotografiemi všech kroků pro každý trik!
hobby

101 psích triků

242 Kč
Fenomény lidových tradic
Publikace s etnologickou tematikou s výrazným zaměřením na obrazovou část přibližuje i nezasvěceným čtenářům bohatství lidových tradic naší země.
hobby

Fenomény lidových tradic

350 Kč
Kapitoly ze strategie I
(1x)
225 komentovaných příkladů (partií) + 30 na procvičení, Kapitoly: Zugzwang, Omezení působnosti figur, Dominace, Profylaxe, Těžké figury. Navazuje na knihu „Základy strategie“.
hobby

Kapitoly ze strategie I

269 Kč
Nová Voňavá lékárna
Nová Voňavá lékárna je nepostradatelná kniha pro laiky a profesionály, kteří hledají oporu a inspiraci pro svou práci s éterickými oleji.
hobby
Ukázky

Nová Voňavá lékárna

1 069 Kč
Opravy historických staveb - báje a mýty
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
hobby

Opravy historických staveb - báje a mýty

179 Kč
Zatočte s nepořádkem
(1x)
Nepořádek kolem vás neznamená, že jste bordelář, ale vypovídá o tom, jaký člověk jste.
hobby

Zatočte s nepořádkem

233 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
hobby

Móda má duši

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>