Nejprodávanější tituly - leden 2023
zoologie

Sýkorky milují meduňku
Věděli jste, že sýkory modřinky milují meduňku, protože s její pomocí mohou vyhánět parazity z hnízda? Nebo že mandelinka mátová dokáže spořádat tolik máty, že po ní pak sama voní?
zoologie

Sýkorky milují meduňku

332 Kč
Určování ptáků v letu
Tato bohatě ilustrovaná a moderně pojatá příručka se zaměřuje na určování evropských pěvců, šplhavců a dalších podobných ptáků v letu – co se týče obsahu a zpracování, je ve svém oboru první podobnou publikací.
zoologie

Určování ptáků v letu

656 Kč
Velryby

"Unikátní knižní výprava do mořských hlubin právě začíná!"

Velryby, delfíni nebo sviňuchy patří k nejúchvatnějším zvířatům na této planetě. Není proto divu, že je lidé už po staletí obdivují, pozorují a vyprávějí si o nich pozoruhodné příběhy.

zoologie

Velryby

359 Kč
Vlčí pouto
Hlavní hrdinkou knihy Vlčí pouto je bílá polární vlčice s velmi neobvyklým životním příběhem.
zoologie

Vlčí pouto

359 Kč
Brouci
V jedné z posledních knih se významný entomolog doc. RNDr. Jiří Zahradník, CSc. vyznává ze své lásky k oboru a představuje čtenářům brouky v různých prostředích jejich života. V hnízdech vos a včel, pod kůrou, v houbách či v lidských sídlech i jinde.
zoologie

Brouci

341 Kč
Hadi a lidi
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
zoologie
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
Myslet jako včela
První díl dvoudílné série přináší vysoce efektivní metody chovu včel, které odpovídají vědeckému poznání 21. století.
zoologie

Myslet jako včela

359 Kč
Okouzlena vlky
(1x)
Dokážete si představit, že svou zaslouženou dovolenou trávíte namísto u moře uprostřed vlčí smečky a pro samou starost o vlčí mláďata nevíte, kam dřív skočit?
zoologie

Okouzlena vlky

359 Kč
Poslední století koní
Kůň kráčí po boku člověka už od nepaměti. Neobešlo se bez něj zemědělství, propojoval města i země, rozhodoval války. Pak se však kentaurský pakt rozpadl a za pouhé století kůň vymizel z historie, jejíž byl po celá tisíciletí součástí.
zoologie

Poslední století koní

628 Kč
Ptačí způsoby
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
zoologie

Ptačí způsoby

448 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>