Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
světová

Vražda ve Večernici - 20%
(2x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
světová
Ukázky

Vražda ve Večernici

398 Kč
318 Kč
Hluboké soutěsky
Ve svém bytě v Reykjavíku je nalezena zavražděná žena. Na stole leží papírek s telefonním číslem komisaře Konráda. Žena mu prý krátce před smrtí volala a prosila ho, aby se podíval po jejím dítěti, které dala před desítkami let k adopci.
světová
Ukázky

Hluboké soutěsky

239 Kč
Ples pod Sacré Coeur - 20%
Na Conallu O’Riordanovi bylo něco, co ji zneklidňovalo – kromě toho, že ji jeho pohled tak rozpaloval. A Katie byla odhodlána to, co je spojovalo i od sebe odhánělo, prozkoumat!
světová
Ukázky

Ples pod Sacré Coeur

69 Kč
55 Kč
Kdepak jsi, krásný světe - 20%
(3x)

V románu se setkáváme se čtyřlístkem hrdinů, kteří jsou sice ještě pořád mladí, ale už je dohání realita života.

světová
Ukázky

Kdepak jsi, krásný světe

278 Kč
222 Kč
Topecká škola - 20%
(2x)

Ben Lerner ve svém románu svým vytříbeným stylem spojuje žhavou aktuálnost a literární nadčasovost a dokazuje, proč je považován za nejtalentovanějšího spisovatele své generace.

světová
Ukázky

Topecká škola

248 Kč
198 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky - 20%
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
světová
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
175 Kč
Ticho - 20%
(4x)
Uprostřed chladného dne v Reykjavíku zmizí z kočárku u luxusní vily spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě.
světová
Ukázky

Ticho

399 Kč
319 Kč
V ohrožení - 20%
Nový thriller oblíbené americké autorky.
světová
Ukázky

V ohrožení

319 Kč
255 Kč
Portrét neznámé ženy - 20%
Legendární špion a restaurátor uměleckých děl Gabriel Allon konečně opustil post šéfa izraelské rozvědky a usadil se v Benátkách – jediném místě, kde našel klid.
světová
Ukázky

Portrét neznámé ženy

349 Kč
279 Kč
Svůdný ochránce - 20%
Temperance je půvabná, vtipná, velmi temperamentní a nezávislá dívka. A ještě k tomu má matku, která svou krásou přitahuje muže a skandály jako světlo noční můry.
světová
Ukázky

Svůdný ochránce

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>