Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
historické osobnosti

Volodymyr Zelenskyj – Ukrajina v krvi - 20%
Volodymyr Zelenskyj se během posledních měsíců stal hrdinou západního světa. Od začátku ruské invaze je symbolem boje proti zlu ve válce Davida a Goliáše.
historické osobnosti
Ukázky

Volodymyr Zelenskyj – Ukrajina v krvi

289 Kč
231 Kč
Zítřek patří statečným - 20%
Bylo to brzy na jaře roku 1942, kdy pod nemilosrdně pálícím slun¬cem libyjské pouště začínalo vrcholit slavné obléhání Bir Hakeimu. Generál Koenig, velitel Svobodných Francouzů a francouzské Ci¬zinecké legie v severní Africe, a jeho jednotky, čítající dva tisíce mužů, byli po patnáct dní a nocí obklíčeni německými jednotkami Afrika Korpsu pod vedením generála Rommela.
historické osobnosti
Ukázky

Zítřek patří statečným

219 Kč
175 Kč
Ženy v politice - 20%
Kniha se opírá o archivní výzkum aktivity poslankyň v Národním shromáždění, věnuje se ale i ženám v ÚV KSČ a ve vládě a také nastiňuje širší historický, sociologický a ideologický kontext postavení žen v politice i v každodenním životě.
historické osobnosti
Ukázky

Ženy v politice

320 Kč
256 Kč
Doktor chudých - 20%
(2x)
V knize Doktor chudých najdeme příběhy dvou lékařů-průkopníků, kteří působili v českých zemích v 18. a 19. století, ale dnes už je kromě úzce vyhraněných odborníků málokdo zná.
historické osobnosti
Ukázky

Doktor chudých

169 Kč
135 Kč
Krásné časy v Paříži - 20%
Paříž byla na přelomu 19. a 20. století cílem návštěv a pobytu nejen českých umělců. Byla tehdy nejen střediskem umění, ale i průmyslu a techniky. Proto se tu potkávali naši umělci třeba s průkopníky létání.
historické osobnosti
Ukázky

Krásné časy v Paříži

299 Kč
239 Kč
Marie Terezie: Tchyně Evropy - 20%
Marie Terezie po letech vládnutí zjišťuje, že mír, jemuž tolik obětovala, moc nevynáší. Proto zahajuje politiku, která jí vynese přízvisko Tchyně Evropy. Svůj vliv a moc získává novou strategií – skrze domluvené sňatky svých dětí.
historické osobnosti
Ukázky

Marie Terezie: Tchyně Evropy

199 Kč
159 Kč
Na stráži míru - 20%
Autor patří ke generaci, která dospívala v době reálného socialismu, kdy ještě platila povinná vojenská služba, a vychází z vlastních zkušeností u prvosledového útvaru. Pojem „vojna“ se dávno vytratil z povědomí mladých mužů a mnohdy o ní nemají sebemenší představu.
historické osobnosti
Ukázky

Na stráži míru

179 Kč
143 Kč
William a Harry: Bitva bratrů - 20%
Bestseller New York Times od historického konzultanta oceňovaného seriálu The Crown z Netflixu „Královská kniha roku.
historické osobnosti
Ukázky

William a Harry: Bitva bratrů

299 Kč
239 Kč
Cesta za svobodou: Harry a Meghan a vznik moderní královské rodiny - 20%
Když se objevily zprávy o klíčícím romantickém vztahu mezi milovaným anglickým princem a americkou herečkou, upoutaly pozornost celého světa a rozpoutaly šílenství mezinárodních médií.
historické osobnosti
Ukázky

Cesta za svobodou: Harry a Meghan a vznik moderní královské rodiny

279 Kč
223 Kč
Generál Karel Kutlvašr - 20%
Vzpomínky na Pražské povstání sepsal jeho vojenský velitel generál Karel Kutlvašr na sklonku svého věznění v roce 1960. Tou dobou už měl za sebou více než jedenáct let nespravedlivého žaláře.
historické osobnosti
Ukázky

Generál Karel Kutlvašr

Pavel Švec (ed.)
149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>