Nejprodávanější Kniha - leden 2023
biologie

Stromy vypravují - 30%
Životy stromů propojené v příbězích s osudy lidí nám umožňují zamyslet se i nad naší historií. Stromy tím, že se mohou dožít vyššího věku než lidé, se stávají svědky osudů těch, vedle kterých někdy i staletí rostou. A proto mohou „vypravovat“.
biologie
Ukázky

Stromy vypravují

332 Kč
232 Kč
Vnímavá zeleň
Jsou rostliny inteligentní bytosti? Dokážou mezi sebou komunikovat a řešit problémy? Nebo představují netečnou a nehybnou součást našeho světa, bez jakékoli citlivosti?
biologie

Vnímavá zeleň

241 Kč
Geny, buňky a mozek
Autoři se důsledně zaměřují na etické problémy spojené s působením moderních biotechnověd, ať už jde o obchodování se zdravotními záznamy, ztrátu soukromí, patentování sekvencí DNA, falšování výsledků nebo produkci náhradních sourozenců.
biologie

Geny, buňky a mozek

423 Kč
Tělo
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
biologie

Tělo

260 Kč
Vývoj života – deset velkých vynálezů evoluce
(2x)
Uznávaný biochemik Nick Lane skládá s využitím těch nejnovějších vědeckých poznatků ohromující mozaiku historie života.
biologie

Vývoj života – deset velkých vynálezů evoluce

341 Kč
Biologie rostlin
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
biologie

Biologie rostlin

243 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4