Nejprodávanější tituly - leden 2023
rock

Outsider
Album ‘Outsider’ vzniklo během doby “uzavření” při koronavirové krizi. Britský hudebník Roger Tylor v něm vyjadřuje své pocity z obavy plynutí času a života v ústraní. Příznačně ho věnoval ‘všem cizincům (outsiders), kteří se cítí ponecháni stranou’.
rock

Outsider

800 Kč
Svět hledačů
Výroční reedice legendárního art-rockového alba
rock

Svět hledačů

527 Kč
Tattoo You (2021 Remaster)
Album Tattoo You oslavilo v roce 2021 čtyřicetileté výročí vydáním zbrusu nové předělané edice multiplatinového alba Topping Chart.
rock

Tattoo You (2021 Remaster)

800 Kč
Zelená
Zelená je v poradí siedmy album Deža Ursinyho a v časovom poradí štvrtý z 80. rokov minulého storočia, kedy Dežova nahrávacia činnosť bola najintenzívnejšia.
rock

Zelená

476 Kč
Emerson, Lake & Palmer
Emerson, Lake & Palmer (zkráceně ELP) byla anglická rocková superskupina. V 70. letech 20. století byla velmi populární, prodala 40 miliónů alb a pořádala ohromné koncerty.
rock

Emerson, Lake & Palmer

224 Kč
Gastronomic Pleasure
Album Gastronic Pleasure, přináší poprvé v ucelené formě na jednom CD skladby všech rockových skupin, v kterých hrál legendární slovenský basový kytarista Fedor Frešo.
rock

Gastronomic Pleasure

287 Kč
My Little World
Miloš Dodo Doležal patří již od osmdesátých let ke špičce rockové kytary v České republice. Proslavil se také jako frontman skupiny Vitacit.
rock

My Little World

476 Kč
WHO
The Who po 13 letech vydávají nové album Who.
rock

WHO

800 Kč
Najvyšší čas
Nové nahrávky vycházejí 5 let po dvouplatinovém albu Živých nás nedostanú. Vznikaly ve studiu Jana Baláže vBratislavě a Elán na něm pracoval víc než jeden rok.
rock

Najvyšší čas

665 Kč
Bob Dylan
"Bob Dylan" je debutové album amerického písničkáře Boba Dylana. Nahrávací společnost Columbia Records jej vydala 19. března 1962; Dylanovi tehdy bylo dvacet let. Album obsahuje jen dvě originální nahrávky, zbytek tvoří tradiční folkové písně.
rock

Bob Dylan

620 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>