Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
humor

Hotýlek na Islandu - 20%
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
humor
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
271 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče - 20%
(12x)
První díl literární podoby kultovního televizního sci-fi seriálu.
humor
Ukázky

Červený trpaslík 1. - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče

98 Kč
78 Kč
Deníček Camille G: Dvoječka - 20%
Historky Camille G. baví desetitisíce čtenářů svou ulítlostí a humorem, ze kterýho už povolil nejeden svěrač. Svérázná Brňačka díky svý střelenosti a těžko zvladatelnýmu temperamentu zažívá někdy až neuvěřitelný příhody u koní, se psem, s kámoškama i s rodinou.
humor
Ukázky

Deníček Camille G: Dvoječka

169 Kč
135 Kč
Dostihové pikle - 20%
Bertie Wooster se svým věrným komorníkem Jeevesem odcestuje do městečka Maiden Eggesford, aby si tam léčil nervy vyčerpané veselým nočním životem velkoměsta.
humor
Ukázky

Dostihové pikle

209 Kč
167 Kč
Léto v Kavárně nových začátků - 20%
(1x)
Laura se rozhodla vyrazit na léto za prací do Dorsetu.
humor
Ukázky

Léto v Kavárně nových začátků

339 Kč
271 Kč
Včerejší noci - 20%
(1x)
Eve už roky tajně miluje Eda, jednoho ze svých nejlepších přátel.
humor
Ukázky

Včerejší noci

424 Kč
339 Kč
Všechno se v dobré obrátí - 20%
(2x)
Do silvestrovské půlnoci roku 1992 zbývá jen několik dnů. ČSFR stojí před svým zánikem, v letadlech si ještě zapálíte cigaretu a mobilní telefony a internet už netrpělivě přešlapují na prahu nové doby.
humor
Ukázky

Všechno se v dobré obrátí

209 Kč
167 Kč
Zájezd snů - 20%
(3x)
Tahle knížka je plná příběhů. Má ale něco navíc… Příběhy se odehrávají na nejrůznějších místech světa a vy se díky nim dozvíte, kde se báječně večeří, kde se dají potkat galantní muži, kde se promenádují celebrity, kde je úchvatná vyhlídka, kde můžete najít kila pravých hřibů a kde vám děti dají aspoň na deset minut pokoj.
humor
Ukázky

Zájezd snů

279 Kč
223 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

humor
Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>