Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
cestopisy

Břehy nejsou na dohled - 20%
Jaké zoufalství musí pronásledovat lidi, kteří se v přecpaném podpalubí vydají na širé moře i s malými dětmi v náručí? Kniha Břehy nejsou na dohled jsou deníkové záznamy Jitky Kosíkové, dětské zdravotní sestry, z práce na misích Lékařů bez hranic.
cestopisy
Ukázky

Břehy nejsou na dohled

209 Kč
167 Kč
Globalizovaná Indie - 20%
Pamatuji tradiční Indii bez cizího zboží, aut a supermarketů. Pak nastala doba globalizace
cestopisy
Ukázky

Globalizovaná Indie

399 Kč
319 Kč
Mimo turistickou zónu - 20%

Nechte se provést zeměmi, kam se vydá jen hrstka turistů Peter Gregor je milovníkem netradičních dobrodružství. Namísto vylehávání na nekonečných písečných plážích navštěvuje země, které rozhodně nepatří ke klasickým turistickým destinacím.

cestopisy
Ukázky

Mimo turistickou zónu

209 Kč
167 Kč
Na kole po Evropě - 20%
Dobrodružné povídání amatérského cestovatele na kole po Evropě, který se vydal objevovat známá, ale i neznámá zákoutí starého kontinentu.
cestopisy
Ukázky

Na kole po Evropě

169 Kč
135 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
cestopisy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

cestopisy
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Sejdeme se na piazzetě - 20%
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.
cestopisy
Ukázky

Sejdeme se na piazzetě

249 Kč
199 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
cestopisy
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět - 20%
(2x)
Poznat Vietnam zblízka, uvidět a hlavně prožít, jaký je… Tato netradičně pojatá knížka není klasickým cestopisem seznamujícím s památkami daného místa.
cestopisy
Ukázky

Tatranka v Hanoji aneb Vietnam, můj paralelní svět

139 Kč
111 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům - 20%
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

cestopisy
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>