Nejprodávanější knihy - leden 2023
společenské vědy

Tisíc tváří hrdiny - 11%
(3x)
Klasická Campbellova práce ukazuje na příkladech mytických příběhů pravdy skryté za náboženskými a mytologickými postavami a nechává z nich vyplynout obecně platné významy, aktuální i v dnešním světě.
společenské vědy
Ukázky

Tisíc tváří hrdiny

358 Kč
318 Kč
Žena bez viny a studu - 37%
(1x)
Kniha známého polského psychoterapeuta, spoluzakladatele a mnohaletého ředitele Psychoimunologického institutu (IPSI) ve Varšavě, který tentokrát čtenáři předkládá svůj náhled na civilizační a psychologickou situaci žen.
společenské vědy

Žena bez viny a studu

158 Kč
99 Kč
Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Mezi starou vlastí a Amerikou
Kniha přibližuje počátky české krajanské komunity v USA 19. století v rámci českého i amerického historického kontextu a dosavadní pohledy na „českou Ameriku“ obohacuje o dosud málo známá témata.
společenské vědy

Mezi starou vlastí a Amerikou

176 Kč
Stopovat a skládat světy s Brunem Latourem: Výbor z textů 1998-2013 - 11%
Kniha zachycuje myšlení autora v jeho výzkumném záběru od studií vědy a technologií přes analýzu povahy reprezentace v umění a náboženství po nejsoučasnější texty zabývající se globálním oteplováním či vědou a politikou.
společenské vědy

Stopovat a skládat světy s Brunem Latourem: Výbor z textů 1998-2013

261 Kč
232 Kč
Dvousečná zbraň - 69%
(1x)
Přední americký politolog se ve své pečlivě zdokumentované studii zabývá některými jedinečnými rysy politického a společenského života ve Spojených státech.
společenské vědy

Dvousečná zbraň

319 Kč
98 Kč
Hry pro rozvoj čtení - 11%
Jestlipak víte, kdy se u dítěte začínají rozvíjet předpoklady pro to, aby z něho nebo z ní vyrost zdatný čtenář? Pokud hádáte předškolní věk nebo dokonce první třídu, jste vedle jak ta jedle!
společenské vědy

Hry pro rozvoj čtení

242 Kč
215 Kč
Mrazík s pendrekem v ruce - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy Alexandra Mitrofanova z roku 2021, nominované na Magnesii Literu v kategorii Publicistika, v níž autor popisuje jevy typické pro současnou ruskou společnost a politickou sféru a dokládá je na nedávných událostech.
společenské vědy

Mrazík s pendrekem v ruce

357 Kč
318 Kč
Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu - 11%
Nadčasový rozhovor o udržitelném hospodaření s nejznámějším českým zemědělcem.
společenské vědy

Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu

332 Kč
295 Kč
Izrael a Palestina - 11%
(2x)
Páté, aktualizované vydání nejznámější české publikace o izraelsko-palestinském konfliktu. Autor přehledně provádí čtenáře jeho historií, osobnostmi, organizacemi a dalšími klíčovými fenomény, ale rovněž vyvrací některé zakořeněné mýty.
společenské vědy

Izrael a Palestina

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 440 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 44 > >>