Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2023
ženy

Z deníku odstřelovačky
Roza Šaninová, jejíž vzpomínky se nyní dostávají do rukou českému čtenáři, patřila k nejznámějším sovětským odstřelovačkám za druhé světové války.
ženy

Z deníku odstřelovačky

251 Kč
Zázraky jsou logické
(1x)
Otevřený rozhovor se známou lékařkou o všech etapách lidského života. Lékařka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová dává v temperamentním rozhovoru s novinářkou Lucií Šilhovou nahlédnout hlouběji do svého soukromí.
ženy

Zázraky jsou logické

314 Kč
Čáslavská
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
Mé schody do nebe
Marta Výrová, píšící pod pseudonymem, předkládá svým čtenářům příběh ženy, která celý svůj život pracovala v oblasti českého práva a která se shodou různých okolností stala závislou na lécích ze skupiny benzodiazepinů.
ženy

Mé schody do nebe

233 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
ženy

Mezi světy

476 Kč
Po stopách šesti žen
Milada Petříková-Pavlíková, Eliška Purkyňová, Marie Steyskalová, Eliška Vozábová, Milada Horáková, Františka Plamínková. O šestici žen mnohé víme, ale stále je co objevovat.
ženy

Po stopách šesti žen

207 Kč
Touhy a úděl
Tato kniha popisuje jednotlivé osmitisícovky a to nejen z hlediska prostupnosti a výstupů ženských expedic, ale i z hlediska geografického, historického a geopolitického.
ženy

Touhy a úděl

448 Kč
Doma je všude
(1x)
Paměti slavné rakouské novinářky narozené v Praze.
ženy

Doma je všude

296 Kč
Můj příběh
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
ženy
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ženy
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>