Nejprodávanější knihy - leden 2023
zoologie

Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
zoologie

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Krmíme ptáky – ale správně - 11%
Patrně žádná kniha o ptácích nevzbudila u našich západních sousedů větší ohlas než právě Krmíme ptáky - ale správně.
zoologie
Ukázky

Krmíme ptáky – ale správně

332 Kč
295 Kč
Ptáci 1 - Fauna ČR - 11%
V rámci edice Fauna ČR vychází po dvaceti letech třetí přepracované vydání svazku Ptáci 1 (řády vrubozobí, potáplice, trubkonosí, potápky, plameňáci, čápi, brodiví a pelikáni a veslonozí), tentokrát již zaměřené jen na území České republiky.
zoologie

Ptáci 1 - Fauna ČR

608 Kč
540 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
zoologie
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Atlas migrace ptáků ČR a SR - 11%
Autoři touto knihou zpřístupňují široké veřejnosti výsledky kroužkování ptáků a po švédsku, Velké Británii, Norsku a Dánsku jsme dalším státem, který vydal publikaci tohoto zaměření. úvodní část je věnována historii a metodice kroužkování ptáků.
zoologie

Atlas migrace ptáků ČR a SR

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5