Nejprodávanější tituly - leden 2023
děti a mládež

Syn - 11%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
děti a mládež
Ukázky

Syn

358 Kč
318 Kč
Ztracen v zemi mamutů - 11%
Dospívající chlapec Niam žije v jednom z největších sídlišť lovců mamutů v období posledního vrcholu doby ledové. Spolu s ostatními i sám loví, učí se přírodním dovednostem, zažívá „bushcraft" v té nejtěžší a nejryzejší podobě v dějinách lidstva.
děti a mládež

Ztracen v zemi mamutů

314 Kč
279 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Deník malého poseroutky - 11%
(3x)
Jedenáctiletý Greg si zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole nebo o kreslení komiksů.
děti a mládež

Deník malého poseroutky

224 Kč
199 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
děti a mládež
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Táta za všechny prachy - 11%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

268 Kč
238 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Arila: Stříbrné město - 11%
(1x)
První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov.
děti a mládež

Arila: Stříbrné město

359 Kč
319 Kč
Divoká říše - 11%
(2x)
Poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, balancuje Budapešť na okraji propasti.
děti a mládež
Ukázky

Divoká říše

359 Kč
319 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 11%
(6x)
Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží. Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami.
děti a mládež
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>