Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023
pro nejmenší

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
pro nejmenší

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
pro nejmenší

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší – Holčičky - 11%
Kniha pro nejmenší malíře od 2 do 3 let. Hravou formou si procvičí ruku při jednoduchém domalování a zjistí svou šikovnost při nalepování samolepek.
pro nejmenší

Pro nejmenší – Holčičky

62 Kč
55 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pro nejmenší

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8