Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
sci-fi a fantasy

Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Paní půlnoci - 20%
Los Angeles, 2012. Je tomu již pět let, co dvanáctiletá lovkyně stínů Emma Carstairsová přišla za Temné války o oba rodiče.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Paní půlnoci

239 Kč
191 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 89 položek
<< < 1 .. 7 8 9