Obklady a zábaly nám dělají dobře. A hlavně:
jsou skutečně účinné! Aby úspěšně pomáhaly,
a to bez vedlejších účinků, stačí znát některé
důležité fígle. Potřebné znalosti získáte z této
knihy.
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
Lékař, který během svého profesního života prošel řadou různých zdravotnických pracovišť, vypráví o medicíně v souvislostech těla, duše a ostatních lidských rozměrů.
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují.
Kniha se zabývá výživou, v prvé řadě pak vitaminy, z nichž nejdůležitější je vitamin C. Rozebírá působení vitaminů v lidském těle a jejich účinky proti různým nemocem, od nachlazení přes psychické poruchy až třeba po rakovinu či onemocnění srdce.