Základní kniha o zenové estetice a kultuře pití a podávání čaje doplněná historickým exkursem z pera významného propagátora japonské kultury na Západě.
Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně.
Probuďte vzpomínky s Mirkou van Gils Slavíkovou, která přináší svých 70 ověřených receptů. A co nám napekla? Kremrole, věnečky, indiánky, větrníky, rakvičky a mnoho dalších známých lahůdek.
Detox bez trápení a hladovění! To je, oč tu běží... Máte vůči vašemu tělu výčitky? Cítíte, že by potřebovalo očistu, ale slovo detox máte spojený jen s trápením sebe sama a hladověním? Tak na to zapomeňte!
Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik.