Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
česká

Monstru podoben
Třetí svazek ojedinělého a mimořádně rozsáhlého díla mapuje historii tuzemské vraždy v letech 1993 až 1999.
česká
Ukázky

Monstru podoben

299 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory - 30%
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
česká
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
139 Kč
Můj brácha Tornádo
(3x)

Příběh sportovce Jonáše, který je rychlý jako tornádo, A taky tak ničivý. Říkají mi Julie a je mi devět let. Chtěla bych vám vyprávět příběh o sobě, o svých rodičích, kamarádkách, ale hlavně o bráchovi. Jmenuje se Jonáš a chodí se mnou do třídy, i když je starší. Má totiž ADHD.

česká
Ukázky

Můj brácha Tornádo

179 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
česká
Ukázky

Návrat do divočiny

397 Kč
Neptunova jeskyně

Láska, vlastenectví a architektura – román o živlech, které hýbou dějinami. Osud svérázného hrdiny, sochy Neptuna z Grébovky, na pozadí společenských, politických a architektonických proměn pražských Vinohrad od konce 19. století až po současnost.

česká
Ukázky

Neptunova jeskyně

249 Kč
Paměti přírodního léčitele
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
česká
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
Pasáž
Sylva Fischerová - oceňovaná dosud především jako básnířka - se touto knihou zařazuje mezi nejzajímavější české prozaiky současnosti.
česká
Ukázky

Pasáž

159 Kč
Příběhy z norských fjordů
Když Bronislav vyrážel do Norska, uměl čtyři souvislé věty v Angličtině. Norsky neuměl ani slovo. To jej přivedlo do mnoha obtížných situací, přesto se nezalekl a věřil, že se správnou motivací a snahou dokáže vše, co si usmyslí.
česká
Ukázky

Příběhy z norských fjordů

99 Kč
Případ tajemného lukostřelce - 30%
Píše se rok 885. Do Veligradu přijíždí poslové z Moravgradu se zprávou, že Metoděj, který právě pobývá v tomto městě, onemocněl, zeslábl, musel ulehnout na lůžko a připravuje se na odchod z tohoto světa.
česká
Ukázky

Případ tajemného lukostřelce

189 Kč
132 Kč
Případ uprchlého biskupa - 30%
Začalo poslední desetiletí 9. století. Východofranský král Arnulf se rozhodl zaútočit na Moravské království a podrobit si je tak, jak se to nepovedlo jeho dědovi Ludvíkovi.
česká
Ukázky

Případ uprchlého biskupa

189 Kč
132 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100