Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

Nástroje smrti 3: Město ze skla - 20%
(1x)
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 3: Město ze skla

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 4: Město padlých andělů - 20%
(1x)
Válka skončila, Clary se snaží stát dobrou lovkyní stínů. Nic ale není bez kazu. Někdo lovce stínů vraždí, a to by mohlo vyvolat další krvavou válku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 4: Město padlých andělů

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - 20%
(1x)
Jace znenadání zmizí. Spolek si dělá starosti kvůli Sebastiánovi. Všichni se snaží najít viníka a také zjistit, jak mohou nejlépe ochránit lovce stínů i zbytek světa před hrozícím nebezpečím.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - 20%
Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně

249 Kč
199 Kč
Síla vzdoru - 20%
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Královna povětří a temnoty - 20%
Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna povětří a temnoty

349 Kč
279 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 144 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>