Nejprodávanější knihy - prosinec 2023
cestopisy

Skotskem po stopách seriálu Cizinka - 11%
Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic.
cestopisy

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

449 Kč
399 Kč
Žena v polární noci - 11%
(5x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestopisy

Žena v polární noci

269 Kč
239 Kč
Život plný dobrodružství - 11%
LEOŠ ŠIMÁNEK dělá neobvyklé věci, které s sebou přinášejí i neobvyklá dobrodružství! Po sedmidílné řadě autobiografických cestopisů se rozhodl pokračovat stylem interview a sepsat svoji kompletní autobiografii.
cestopisy

Život plný dobrodružství

358 Kč
318 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Sloni žijí do sta let - 11%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy

Sloni žijí do sta let

358 Kč
318 Kč
Van life - Život na kolech
Stovky funky vozidel, úžasná krajina a chytře navržené interiéry dodávek z celého světa.
cestopisy

Van life - Život na kolech

179 Kč
Zikmund 100 - 11%

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků. Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky.

cestopisy

Zikmund 100

359 Kč
319 Kč
Zrcadlo moudrosti - 11%
Pravidelná podvečerní setkávání přátel v restauraci moderuje a koordinuje italský novinář a jsou určitou klubovou záležitostí přátel dobrého jídla. Každý nový host přichází na setkání se zajímavým tématem, které představí svým přátelům.
cestopisy

Zrcadlo moudrosti

297 Kč
264 Kč
Místa zrychleného tepu - 11%
Zkušení cestovatelé a spisovatelé Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý dostáli v knize Místa zrychleného tepu předsevzetí odkrývat zejména onu „skrytou krásu“.
cestopisy
Ukázky

Místa zrychleného tepu

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 175 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>