Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
naučné, obrazové

Hledej barvy! - Bublinky - 11%
Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci.
naučné, obrazové

Hledej barvy! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné, obrazové

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Malý zajíček - Tvary - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat základní tvary.
naučné, obrazové

Malý zajíček - Tvary

62 Kč
55 Kč
Zvířata - Velká kniha zvuků - 11%
V této Velké knize zvuků najdeš nejen ty nejzajímavější informace o každém z těchto úžasných zvířat, ale navíc se je naučíš rozpoznávat podle zvuků!
naučné, obrazové

Zvířata - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
naučné, obrazové

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Vánoce z celého světa - 20%
Víte, jak se slaví Vánoce v Německu, Mexiku nebo Austrálii? Že ne? Ukažte dětem svět Vánoc a tradic v originální hledací knížce.
naučné, obrazové
Ukázky

Vánoce z celého světa

119 Kč
95 Kč
Ateliér výtvarných nápadů
Zásobník námětů pro jednoduché a vkusné tvoření je inspirován přirozeným během kalendářního roku a lidovými tradicemi, najdete v něm tipy pro všechna roční období. Náměty jsou nenáročné na materiál – tvoříme z odpadových materiálů a z přírodnin.
naučné, obrazové

Ateliér výtvarných nápadů

134 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
naučné, obrazové

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
naučné, obrazové

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 285 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>