Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
romány

Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Princezna Psycho
(4x)
Princezna Psycho je kniha, která vám bude mluvit z duše a kterou budete chtít mít v nočním stolku pro případ, když budete mít pocit, že jste možná taky trochu "psycho", ale zároveň ujistit, že v tom rozhodně nejste sama.
romány

Princezna Psycho

269 Kč
Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Sestra s perlou
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra s perlou

395 Kč
Sestra ve stínu
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí zrůzných koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra ve stínu

395 Kč
Tlustoprdka, no a co?
(1x)
Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím.
romány
Ukázky

Tlustoprdka, no a co?

209 Kč
Válka s mloky
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
romány

Válka s mloky

225 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
Malé ženy
Stydlivá Bety, mírná Meg, přidrzlá Amy a odvážná Jo: Malé ženy v klasickém románu Louisy May Alcottové jsou čtyři sestry, které společně s jejich matkou očekávají návrat otce z války a zároveň prožívají každodenní radosti i starosti.
romány

Malé ženy

359 Kč
Nedokonaný čas
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány

Nedokonaný čas

539 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 304 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>