Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
hobby

Skládaný patchwork - 20%
Kniha je výjimečná svým zaměřením na konkrétní patchworkový styl - skládaný patchwork. Je zde krok za krokem popsáno 10 základních skládaných bloků a jejich využití při zhotovení módní tašky s podšívkou, prostírání, deky, polštářku, módních doplňků.
hobby
Ukázky

Skládaný patchwork

254 Kč
203 Kč
Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
hobby
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Fimo - 20%
Publikace, která přináší ucelený přehled o základních technikách práce s polymerovou hmotou (FIMO atd.) speciálně se zaměřující na výrobu korálků a šperků.
hobby
Ukázky

Fimo

246 Kč
197 Kč
Pleteme a háčkujeme - 20%
Pletení v dnešní době opravdu již dávno není z nouze ctnost, kdy ruční výrobek byl jedinou možností, jak se odlišit od jednotvárné a chudé nabídky v obchodech. Právě nyní naopak zažívá oprávněnou renesanci na celém světě. Pletení je v módě, tak neváhejte.
hobby
Ukázky

Pleteme a háčkujeme

229 Kč
183 Kč
Svíčky - 20%
Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované.
hobby
Ukázky

Svíčky

118 Kč
94 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
hobby
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
hobby
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2