Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
hudba

Just Kids / Jsou to jen děti - 20%
Vzpomínky Patti Smith začínají v době, kdy zdaleka nebyli slavnými osobnostmi, ale „jenom dětmi“, pro které však umění bylo vším.
hudba
Ukázky

Just Kids / Jsou to jen děti

249 Kč
199 Kč
Wohnout - 20%
Wohnout sladkých dvacet je autobiografická kniha o kapele Wohnout, která v roce 2016 oslavila dvacetileté výročí existence. Popisuje cestu od dětství do dospělosti, od prvních hudebních krůčků po vyprodané sály.
hudba
Ukázky

Wohnout

249 Kč
199 Kč
Madame Piaf a píseň lásky - 20%
Paříž, rok 1944: Po skončení německé okupace je zpěvačka Édith Piaf obviněna z kolaborace. Obává se zákazu vystupování. Zatímco se snaží prokázat svou nevinu, pozná Yvese Montanda, neobratného, ale talentovaného mladého zpěváka. Začne s ním pracovat.
hudba
Ukázky

Madame Piaf a píseň lásky

269 Kč
215 Kč
Kučerovci - 20%
Kučerovci byli slavní. Nepředstavitelně. V encyklopediích o nich mnoho nenajdete, teoretici si s nimi nevědí rady, ale posluchači je milovali a milují.
hudba
Ukázky

Kučerovci

200 Kč
160 Kč
Šuplík plný Zappy - 20%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba
Ukázky

Šuplík plný Zappy

199 Kč
159 Kč
Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
hudba
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2