Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
cestopisy

Made in Korea II - 20%
(2x)
Pokračování úspěšného sborníku Made in Korea přináší dalších třicet sedm pohledů na rozdělený poloostrov.
cestopisy
Ukázky

Made in Korea II

190 Kč
152 Kč
Zlatá horečka - 20%
(1x)
Svědectví o tom, jak se dystopie, kterou známe z filmů a knih, stává realitou. Venezuela, kdysi nejbohatší stát Latinské Ameriky s obrovskými zásobami ropy, je dnes rozvrácenou zemí, kde vládne hlad, násilí a chaos.
cestopisy
Ukázky

Zlatá horečka

239 Kč
191 Kč
Prázdniny v Evropě - 20%
(3x)
Máte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou.
cestopisy
Ukázky

Prázdniny v Evropě

349 Kč
279 Kč
Vidličkou po mapě - 20%
(3x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
cestopisy
Ukázky

Vidličkou po mapě

348 Kč
278 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
cestopisy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestopisy
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem - 20%
(4x)
Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km).
cestopisy
Ukázky

151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem

399 Kč
319 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 20%
(3x)
Ladislav Zibura na pěší poutě vyráží už od svých osmnácti let. Hvězdou poutnického světa se ale stal až v roce 2015, kdy se o jeho příběh začala zajímat média. Na rozdíl od duchovně zaměřených autorů, pouť vnímá především jako jízdu v kerouacovském stylu.
cestopisy
Ukázky

40 dní pěšky do Jeruzaléma

279 Kč
223 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
cestopisy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Ivalu - 20%

Když člověk bojuje o přežití, dosud důležité věci náhle ztratí na závažnosti a do popředí vystoupí docela jiné hodnoty. Mladá inuitská žena Ivalu přežívá ze dne na den, protože její rodina nemá živitele-lovce.

cestopisy
Ukázky

Ivalu

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>