Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
ostatní

Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
ostatní
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Izraelské osudy - 20%
(1x)
Z opakovaných cest novináře a spisovatele Břetislava Olšera do Izraele vznikla knížka netradičních cestopisných črt.
ostatní
Ukázky

Izraelské osudy

99 Kč
79 Kč
Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
ostatní
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
ostatní
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Fimo - 20%
Publikace, která přináší ucelený přehled o základních technikách práce s polymerovou hmotou (FIMO atd.) speciálně se zaměřující na výrobu korálků a šperků.
ostatní
Ukázky

Fimo

246 Kč
197 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
ostatní
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Umělecké kovářství - 20%
Záměrem publikace je podat ucelený přehled o stavu uměleckého kovářství u nás.
ostatní
Ukázky

Umělecké kovářství

319 Kč
255 Kč
Pleteme a háčkujeme - 20%
Pletení v dnešní době opravdu již dávno není z nouze ctnost, kdy ruční výrobek byl jedinou možností, jak se odlišit od jednotvárné a chudé nabídky v obchodech. Právě nyní naopak zažívá oprávněnou renesanci na celém světě. Pletení je v módě, tak neváhejte.
ostatní
Ukázky

Pleteme a háčkujeme

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 372 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 > >>