Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2023
naučné

Najdi mě - Atlas světa - 11%
(1x)
Objevujte na stránkách této úžasné zvukové knížky přes 200 zvuků z celého světa! Celý svět na stránkách doslova ožije, jakmile u ilustrací stisknete vyznačené místo.
naučné

Najdi mě - Atlas světa

449 Kč
399 Kč
Tajemství v láhvi - 11%
(2x)
Skutečný příběh ženy, která za války zachránila tisíce životů. Irena Sendlerová byla opravdová hrdinka, která za druhé světové války pomohla nespočtu lidí.
naučné
Ukázky

Tajemství v láhvi

242 Kč
215 Kč
Wednesday – školní zápisník pro fanoušky seriálu - 11%
Příšernej, děsivej, jedinečnej a především... alergickej na barvy! Patříš mezi chovance vzdělávacího ústavu a ještě nemáš můj pochmurnej školní notes?
naučné
Ukázky

Wednesday – školní zápisník pro fanoušky seriálu

269 Kč
239 Kč
Atlas vesmíru pro děti - 11%
Nádherně ilustrovaný atlas s šesti velkými rozkládacími mapami odhalí všem malým zájemcům skrytá tajemství blízkého i vzdáleného vesmíru.
naučné
Ukázky

Atlas vesmíru pro děti

314 Kč
279 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

naučné
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Přitakání Paula Ricoeura - 11%
Filozof Paul Ricoeur, obklopený svými knihami a vzpomínkami, bdí. Celý život cestoval po světě, aby zpochybňoval myslitele své doby.
naučné
Ukázky

Přitakání Paula Ricoeura

233 Kč
207 Kč
Rok ušatého Majka - 11%
Čus rámus, křiklouni! Víte, jaké je nejuřvanější zvíře na světě? Čemu zvukaři říkají klopák? Kdo letí vzduchem rychleji? Letadlo, nebo písnička? Je cool poslouchat rádio? Funguje v budově Českého rozhlasu páternoster? A proč má Majk tak veliké uši?
naučné

Rok ušatého Majka

359 Kč
319 Kč
Parmenidés a dcera Slunce - 11%
Parmenidés, filozof z 5. století př. n. l. je známý tím, že vynalezl princip nekontradice a několik základních pojmů západní filozofie, jako jsou bytí a nebytí. Parmenidés a dcera Slunce zve malého čtenáře prostřednictvím vyprávění do příbytku pravdy
naučné
Ukázky

Parmenidés a dcera Slunce

233 Kč
207 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
naučné

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 318 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 32 > >>