Nejprodávanější knihy - prosinec 2023
horory

Berserk 6
Griffith míří vysoko a zdá se, že jeho velkolepé sny se mohou brzy splnit. Jenže ne všichni u dvora mu úspěch přejí a zákulisní boj se vyostřuje, což může velmi významným způsobem ovlivnit i Gutsův osud...
horory

Berserk 6

269 Kč
Světová válka Z
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory

Světová válka Z

333 Kč
Berserk 12
Griffitha se sice podařilo zachránit, ale zdá se být nenávratně zmrzačený a doživotně odkázaný na pomoc druhých. Jestřábům už nezbývá žádná naděje. Jen Guts a Casca jsou si stále bližší...
horory

Berserk 12

269 Kč
Berserk 13
Griffith obětoval své přátele, ale Guts se navzdory obrovské přesile démonů nehodlá vzdát a zoufale se snaží zachránit své nejbližší. Jenže i kdyby se mu to povedlo, nic už nebude jako dřív. Pochmurná nová éra začíná...
horory

Berserk 13

269 Kč
Černá tma zapomnění
(1x)
Don Miller žije ve šťastném manželství se ženou, která je pro něj vším. Zároveň však celý život trpí záhadnými výpadky paměti a jen zřídkakdy se rozpomíná na některé podivné příhody z jejich společné minulosti.
horory

Černá tma zapomnění

494 Kč
Jak přežít vlastní vraždu
Alicina sestra Claire byla před rokem zavražděna a Alice se zhroutil celý svět. Něco totiž viděla a teď je jediným svědkem v případu sestřiny vraždy. Alicino okolí ale o jejích tvrzeních dost pochybuje.
horory

Jak přežít vlastní vraždu

323 Kč
Město strachu

Už nejsem uvězněný v temnotě. Ale temnota je pořád uvězněná ve mně.

Dokázali jsme to. Prolomili jsme brány a unikli z Výhně.

horory

Město strachu

314 Kč
Mrazení
Jedenáct napínavých povídek různých žánrů, od klasických příběhů ze života, přes historické dobrodružné povídky až po horory.
horory

Mrazení

198 Kč
Orgie v chomoutu
Příběh o svatbě, manželství a hnízdečku lásky v domě uprostřed lesa, kde je všechno úplně jinak.
horory

Orgie v chomoutu

269 Kč
Pohovka a mrtvola
Podivuhodný příběh s podivnými lidmi a možná i vlkodlaky. Kristián zmizí a omladina ze vsi přestane trávit volný čas venku. Jen Polo se potuluje okolními rozlehlými loukami, kde se seznámí se Sofií. Uprostřed nich objeví bezvládného Kristiána.
horory

Pohovka a mrtvola

629 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>