Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
Předškolní výuka

Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
Předškolní výuka

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Cyklotoulky po Česku - 11%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
Předškolní výuka

Cyklotoulky po Česku

449 Kč
399 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
Předškolní výuka

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Ten, kdo jiným jámu kopá - 11%
Ruku na srdce, každý z nás ve svém životě alespoň na chvíli zatoužil po tom stát se hrobníkem. Je v tom jakési morbidní poetično a na cylindry prý holky fakt letí. Navíc člověk potká spoustu zajímavých lidí, i když toho většinou už moc nenamluví.
Předškolní výuka

Ten, kdo jiným jámu kopá

212 Kč
188 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Letem světem / Busy Busy World - 11%
Kniha Richarda Scarryho, autora mnoha dětských knih s charakteristickými originálními obrázky, vychází jako dvojjazyčné vydání s česko-anglickým textem pro předškolní a školní věk.
Předškolní výuka

Letem světem / Busy Busy World

269 Kč
239 Kč
Abecedou za přírodou 2 - 11%
Volné pokračování stejnojmenné knihy, ve které najdete opět jednotlivá písmenka abecedy, k nimž jsou tentokrát přiřazena nová zvířata, rostliny a další témata spojená s poznáváním přírody.
Předškolní výuka
Ukázky

Abecedou za přírodou 2

359 Kč
319 Kč
Abecedou za přítodou - 11%
Kniha obsahuje přes 60 originálních básní, nádherné ilustrace, hádanky, poučné příběhy, spojovačky, návody na vyrábění z přírodnin a další poutavé texty, které učí děti zábavnou formou poznávat přírodu.
Předškolní výuka
Ukázky

Abecedou za přítodou

332 Kč
295 Kč
Deskové hry. Příprava na školu - 11%
Jednoduché a rychlé hry pro předškoáky, které děti zabaví, a přitom procvičí znalosti, které se jim budou hodit pro pohodový nástup do školy.
Předškolní výuka
Ukázky

Deskové hry. Příprava na školu

269 Kč
239 Kč
Fufi a její kamarádi - 11%
Barevné pracovní listy jsou zaměřené na rozvoj řeči především u dětí s vývojovou dysfázií a na děti s odlišným mateřským jazykem. Využít je ale mohou rodiče, logopedi a pedagogové MŠ i u běžných dětí.
Předškolní výuka

Fufi a její kamarádi

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>