Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
esoterika a astrologie

Svět smyslů a svět ducha - 11%
Co musíme udělat, aby naše myšlení pronikalo ke skutečnosti a abychom „srůstali s věcmi“, které poznáváme? Jak rozlišíme svět vznikání a zanikání? Jak se naučíme rozlišovat dobro a zlo? Jaké nerovnováhy vznikly v uspořádání bytosti člověka?
esoterika a astrologie

Svět smyslů a svět ducha

288 Kč
256 Kč
Tajemství katedrál - 11%
Proslulé dílo francouzského Adepta, jež změnilo pohled na interpretaci symboliky sakrálních staveb a přitáhlo pozornost čtenářů z celého světa k alchymii a hermetismu.
esoterika a astrologie

Tajemství katedrál

531 Kč
472 Kč
Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
101 esejů, které změní vaše myšlení - 11%
Brianna Wiest si v posledních letech vydobyla reputaci autorky jímavých filozofických textů.
esoterika a astrologie

101 esejů, které změní vaše myšlení

449 Kč
399 Kč
Cesta ke zklidnění mysli - 11%
Duchovní cesta, kterou ukazuje Osho, je dobrodružná výprava za poznáním funkcí mysli, nevědomí, podvědomí a vědomí, jejímž cílem je objevení toho největšího pokladu - vlastní přirozené podstaty.
esoterika a astrologie

Cesta ke zklidnění mysli

234 Kč
208 Kč
Řeč duše - 11%
Každá bolest, potíž a příznak je důležitým vzkazem těla, které s vámi hovoří svým vlastním jazykem. Jediný problém je, že pro tento jazyk nemáme překladač - až do teď. Jsme mnohem víc než jen souhrn našich fyzických částí.
esoterika a astrologie

Řeč duše

315 Kč
280 Kč
Ty jsi ta síla - 11%
Většina lidí žije v průměrnosti. Výchova i společnost v nás potlačuje naše schopnosti tvořit si náš svět. Tato kniha vás povede tak, abyste v sobě začali objevovat svoji největší sílu, která je a vždy byla ve vás.
esoterika a astrologie
Ukázky

Ty jsi ta síla

531 Kč
472 Kč
Clavicula Salomonis - 11%
Slavný okultní grimoire CLAVICULA SALOMONIS, jež pochází ze středověkých rukopisů archivovaných v Britském národním museu, je konečně připraven a přeložen pro české čtenáře. Praxe ceremoniální orace, zaklínání, přípravy magických nástrojů...
esoterika a astrologie

Clavicula Salomonis

314 Kč
279 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet - 6%
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
esoterika a astrologie

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
183 Kč
Karty bohyně Isis - 6%
(1x)
Vládkyně nebes, božská královno a milovaná Isis, mé srdce si přeje vystoupit z temnoty a strachu a osvobodit se. Toužím se v hlubokém klidu propojit se svou vnitřní silou.
esoterika a astrologie

Karty bohyně Isis

377 Kč
355 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 302 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>