Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
zdraví a životní styl

Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
zdraví a životní styl
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
zdraví a životní styl
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Ajurvéda & jóga pro ženy - 20%
Objevte sílu jógy a ájurvédy pro ženy! Zkušená lektorka Zuzana Klingrová vám ukáže, jak mít spokojenější, šťastnější a zdravější život.
zdraví a životní styl
Ukázky

Ajurvéda & jóga pro ženy

349 Kč
279 Kč
Aromaterapie pro duševní pohodu - 20%
Přírodní vůně ovlivňovaly lidskou psychiku již od pradávna. Autorka Barbora Krejčí, psychoterapeutka a aromaterapeutka, propojila své zkušenosti z obou těchto oborů a ve své knize ukazuje, jak nás aromaterapie může provázet každodenností, jak může podporovat psychickou pohodu, usnadňovat řešení problémů a být pomocníkem v osobním rozvoji.
zdraví a životní styl
Ukázky

Aromaterapie pro duševní pohodu

269 Kč
215 Kč
Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví - 20%
První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu – MOZKU – se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví

594 Kč
475 Kč
Očkování v otázkách a odpovědích - 20%
Jak funguje očkování a kam až sahá jeho historie? Jaké můžou mít vakcíny vedlejší účinky a proč bylo tolik povyku okolo očkování proti covidu? Srozumitelné odpovědi na tyto a mnoho dalších praktických otázek nabízí Jiří Beran, uznávaný vakcinolog a odborník na tropickou medicínu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Očkování v otázkách a odpovědích

209 Kč
167 Kč
Ozdravná jóga pro seniory - 20%
Tato kniha vám ukáže praktické postupy, ať už v podobě šetrného cvičení či snadných technik, abyste žili dlouho zdraví a plní síly.
zdraví a životní styl
Ukázky

Ozdravná jóga pro seniory

229 Kč
183 Kč
Padesátka - 20%
(1x)
Kniha téměř o všem, co těší a trápí ženy kolem padesátky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Padesátka

329 Kč
263 Kč
Pánevní dno a léčba pohybem - 20%
Prakticky zaměřená kniha zkušené fyzioterapeutky z Gynekologicko-porodnické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze si klade za cíl uceleně a srozumitelným jazykem provést ženu domácím cvičením v urogynekologické oblasti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Pánevní dno a léčba pohybem

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>