Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
leporela

Farma - Nakoukni dovnitř
Jaká užitečná zvířátka najdeš na farmě? To zjistíš v této rozmilé veršované knížce s okénky, která si můžeš otevřít a nakouknout dovnitř.
leporela

Farma - Nakoukni dovnitř

98 Kč
Kdo vyleká velkého zlého vlka?
Vlk se probudil a… ŠKYT! Má problém! ŠKYT! Dokáže ho někdo vylekat, aby přestal škytat? Knížka s prstovým maňáskem. Čti si a směj se s velkým zlým vlkem!
leporela

Kdo vyleká velkého zlého vlka?

134 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
leporela

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Co se děje po celý rok - 11%
Jaro, léto, podzim a zima – Anne Suessová shrnula ve své nádherně ilustrované knize o čtyřech ročních obdobích dění v průběhu celého roku.
leporela

Co se děje po celý rok

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
leporela

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Bydlíme hned vedle zoo - 11%

Dovolíte, pardon hoši! Vedle skříně plné košil postávají čtyři hroši. Také k vám každé ráno chodí na návštěvu divoké šelmy i plachý los?

leporela
Ukázky

Bydlíme hned vedle zoo

205 Kč
182 Kč
Cesty pro prstíky Ahoj farmo! - 11%
Na stránkách této knihy si děti užijí spoustu zábavy! Na každé dvoustraně na ně čekají nezbedná přátelská zvířata z farmy a hmatová cestička. Prstíkem budou následovat pohyby zvířat a dovědí se o nich nejrůznější zajímavosti.
leporela

Cesty pro prstíky Ahoj farmo!

413 Kč
367 Kč
Deskové hry. Bylinky, květiny, stromy a keře - 11%
Zábavné hry, které pomáhají poznat přírodu. Jednoduché a rychlé hry, které děti zabaví a přitom je naučí poznávat nejznámější stromy a byliny.
leporela
Ukázky

Deskové hry. Bylinky, květiny, stromy a keře

269 Kč
239 Kč
Dinosauři: Odklop a uč se - 11%
Vydej se na cestu do daleké minulosti a seznam se s největšími tvory, kteří kdy chodili po planetě Zemi. Odklop okénka a objevuj! Pro děti od 4 let.
leporela

Dinosauři: Odklop a uč se

314 Kč
279 Kč
Dopravní prostředky - knížka s 24 magnety - 11%
Pozor, pozor, ulicemi města jede spousta aut! Skútry, kola, nákladní auta, autobusy i hasičský vůz či sanitka. Všechna tato vozidla potkáváš v ulicích města. A co teprve za městem! Víš, jaké vozy můžeš vidět na statku anebo na stavbě?
leporela

Dopravní prostředky - knížka s 24 magnety

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 305 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>