Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
ostatní sporty

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava - 11%
Kniha Fotbal – herní trénink a pohybová příprava nabízí kromě krátkého teoretického základu velmi rozsáhlý zásobník různých typů cvičení a her, které se dají využít pro přípravu fotbalistů v tréninkovém procesu ve fotbalových klubech, ale také ve školní tělesné výchově.
ostatní sporty

Fotbal – herní trénink a pohybová příprava

242 Kč
215 Kč
Jak postavit monopost F1 - 11%
Britský konstruktér monopostů formule 1 Adrian Newey v autobiografii provede čtenáře svou fascinující pětatřicetiletou kariérou, během níž se podílel na designu a konstrukčních řešeních nejslavnějších modelů vozů F1.
ostatní sporty

Jak postavit monopost F1

674 Kč
599 Kč
P.R.A.C.H.T.E.L. - 11%
(2x)
Kniha o neuvěřitelném životě horolezce, malíře a dobrodruha Petra Prachtela, kdy jako šestiletý německý chlapec sám procházel válečným územím, kdy zažil konfiskaci majetku, vyloučení z čs. horolezecké reprezentace apod.
ostatní sporty

P.R.A.C.H.T.E.L.

404 Kč
359 Kč
Příběhy biatlonového šílenství - 11%
Nejslavnější období sportu, který se v krátkém časovém období prosadil mezi nejsledovanější v Česku, zachycuje kniha o velkém biatlonovém boomu.
ostatní sporty
Ukázky

Příběhy biatlonového šílenství

492 Kč
438 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
ostatní sporty

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
ostatní sporty

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Bike manuál - 11%
Kniha je určena pro silniční, horská, městská i treková kola. Je nejlepší dostupnou příručkou na trhu pro údržbu kol a základní pomůckou každého cyklisty.
ostatní sporty

Bike manuál

494 Kč
439 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
ostatní sporty
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
ostatní sporty
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Pránájáma - technika dechu - 11%
Jedna ze základních prací o józe zaměřená na techniku dechu.
ostatní sporty
Ukázky

Pránájáma - technika dechu

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 162 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>