Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
filosofie a náboženství

Když není úniku - 20%
Jak říci životu ano. Každý den znovu. O přijetí života se vším, co obnáší: směsí radosti, utrpení, jasnosti i zmatení, prostě celé lidské zkušenosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Když není úniku

212 Kč
170 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Ty jsi kněz navěky - 20%
Ludmila Javorová (1932) je jedna z mála žen, které byly vysvěceny na katolické kněze. Od roku 1964 byla pravou rukou tajně vysvěceného biskupa Felixe M. Davídka (1921–1988), vůdčí osobnosti skryté církve u nás.
filosofie a náboženství
Ukázky

Ty jsi kněz navěky

246 Kč
197 Kč
Vidžňána - zmizení pocitu bytí - 20%
(3x)
Šrí Nisargadatta Maharadž (1897–1981) – seberealizovaný mistr, který žil v chudinské čtvrti v Bombaji, se stal proslulý svými brilantními, vtipnými a spontánními promluvami, ve kterých vyučoval prostou a úspornou džňána jógu, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Vidžňána - zmizení pocitu bytí

225 Kč
180 Kč
Malá filosofie člověka a Slovník filosofických pojmů - 20%
Kniha má svůj základ v přednáškách, které autor pronesl na Pedagogické a Filosofické fakultě Karlovy univerzity. Jejich osnovu představil ve skriptech určených studentům všech humanitních oborů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Malá filosofie člověka a Slovník filosofických pojmů

249 Kč
199 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
filosofie a náboženství
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
On mne vede - 20%
(1x)
Ve své druhé knize se autor opět ohlíží za tím, co zakusil, a vydává svědectví o své víře a o mocném působení Boží prozřetelnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

On mne vede

159 Kč
127 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
filosofie a náboženství
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 147 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>