Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
druhý stupeň

Z vůle Luny - 20%
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud.
druhý stupeň
Ukázky

Z vůle Luny

479 Kč
383 Kč
Francouzská revoluce - 20%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
druhý stupeň
Ukázky

Francouzská revoluce

212 Kč
170 Kč
Krátké pohádky pro unavené rodiče - 20%
(2x)
První pohádková knížka pro děti i rodiče od populárního českého spisovatele Michala Viewegha. Hlavními hrdiny jsou čtyřletá Sára, její dvouletá sestřička Bára, ale také maminka s tatínkem.
druhý stupeň
Ukázky

Krátké pohádky pro unavené rodiče

289 Kč
231 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
druhý stupeň
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

druhý stupeň
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Howlův putující zámek - 20%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
druhý stupeň
Ukázky

Howlův putující zámek

199 Kč
159 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
druhý stupeň
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

druhý stupeň
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 20%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

198 Kč
158 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
druhý stupeň
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>