Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
učebnice - vzdělání

Praktická cvičení z biofyziky - 20%
Čtvrté, upravené vydání učebního textu pro posluchače Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové obsahuje úlohy určené k získání základních praktických dovedností při fyzikálních měřeních.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Praktická cvičení z biofyziky

100 Kč
80 Kč
Průvodce labyrintem médií - 20%
Kniha už v názvu inzeruje, že se bude zabývat velmi širokou a diferencovanou oblastí zvanou mediální komunikace. Je to obor interdisciplinární, těží podněty z řady společenských věd a nemá kodifikovanou definitivní metodologii.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Průvodce labyrintem médií

199 Kč
159 Kč
Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – český jazyk - 20%
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z českého jazyka, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – český jazyk

179 Kč
143 Kč
Šest manželek Jindřicha VIII. B1/B2 - 20%
Nejen Anna Boleynová, jejíž příběh je u nás nejznámější, ale i Kateřina Aragonská, Jana Seymourová, Kateřina Howardová, Kateřina Parrová a Anna Klevská v knize nechávají nahlédnout do svých srdcí a myšlenek a ukazují, že být královnou neznamená jen nosit drahé šaty a šperky a zářit na plesech, to hlavní se odehrává za zdmi jejich komnat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Šest manželek Jindřicha VIII. B1/B2

199 Kč
159 Kč
Výpisky z lineární algebry očima nematematika - 20%
Učební text pokrývá vybrané oblasti z lineární algebry, jednoho z úhelných kamenů matematiky, se kterým se setkávají studenti nejen matematických programů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Výpisky z lineární algebry očima nematematika

340 Kč
272 Kč
Ad Fontes. Cursus Latinus - 20%
Ad Fontes Cursus Latinus je dílem dvou zkušených vysokoškolských pedagožek. Učebnice určená pro výuku latiny v univerzitních kurzech humanitního zaměření zve k četbě textů latinských autorů v originále.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Ad Fontes. Cursus Latinus

210 Kč
168 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy I. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi v I. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy I.

179 Kč
143 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy II. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve II. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy II.

179 Kč
143 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve III. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy III.

79 Kč
63 Kč
Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy IV. - 20%
Studenti středních škol pozor! Získejte pečlivě vybrané ukázky textů, společně s metodickými úkoly pro práci s nimi ve IV. dílu čítanky k učebnici Literatura v kostce. Tato učebnice je vhodným doplňkem nejen pro přípravu k maturitní zkoušce, ale pro všechny studenty SŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Čítanka k Literatuře v kostce pro střední školy IV.

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>