Nejprodávanější audioknihy ke stažení - prosinec 2023
česká

Fimfárum Jana Wericha - 20%
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
česká
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
79 Kč
Hospoda na mýtince - 20%
Hospoda na mýtince - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
česká
Ukázky

Hospoda na mýtince

99 Kč
79 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
česká
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Kampak běžíš, ježku - 20%
Skoumal inspiruje českou textařskou elitu ale i zpětně on je inspirován vtipnými a hravými texty Emanuela Frynty, Zdeňka Svěráka, Jana Vodňanského či Pavla Šruta. Řadu skladeb si zpívá buď autor sám, nebo s doprovodem dětských interpretů
česká
Ukázky

Kampak běžíš, ježku

99 Kč
79 Kč
Kanadské žertíky - 20%
Výběr povídek získal název, který chce vzdát hold velkému kanadskému autorovi hovorovým výrazem naší české mateřštiny. Nejde v něm o žádné nesmyslné vtipkování...Čtou Jiřina Jirásková a Ladislav Mrkvička.
česká
Ukázky

Kanadské žertíky

199 Kč
159 Kč
Když jde malý bobr spát - 20%
(3x)
Hudební skladatel a zároveň instrumentalista a zpěvák Petr Skoumal nashromáždil za svůj život už velkou řadu písniček, určených dětským posluchačům.
česká
Ukázky

Když jde malý bobr spát

99 Kč
79 Kč
Kopyto a Mňouk ... další příhody - 20%
(1x)
Pavel Liška je Kopyto a Tomáš Matonoha je Mňouk! Dvojice populárních herců propůjčila již podruhé své hlasy dvojici hrdinů humoristické knihy Miloslava Švandrlíka. Příhody nerozlučných kamarádů a spolužáků ožívají ve formě zvukové nahrávky...
česká
Ukázky

Kopyto a Mňouk ... další příhody

169 Kč
135 Kč
Měl jsem psa a kočku
Říká se: „Kočka drží vždycky s domem, ale pes s pánem.“ Platnost tohoto starého přísloví si Karel Čapek (1890-1938) mnohokrát ověřil v praxi. Humorná vyprávění o životě se čtyřnohými přáteli.
Čte Václav Voska
česká
Ukázky

Měl jsem psa a kočku

84 Kč
Němý Bobeš - 20%
Němý Bobeš aneb Český Tarzan - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
česká
Ukázky

Němý Bobeš

99 Kč
79 Kč
Ostře sledované vlaky - 20%
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
česká
Ukázky

Ostře sledované vlaky

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 571 - 580 z 594 položek
<< < 1 .. 56 57 58 59 60 > >>