Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
rodina a dítě

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě - 11%
Navštiv farmu a seznam se s jejími obyvateli v této zvukové knize. Stiskni obrázek a poslechni si zvuky zvířat nebo si poslechni zábavné melodie. Stiskni tlačítko na kole traktoru. Poznej zvíře, který vydává tento zvuk.
rodina a dítě

Hádej, kdo to je Zvířata na farmě

359 Kč
319 Kč
Jak být klukem - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající kluky zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou kluci v pubertě. Autor, původním povoláním učitel, upřímně, vtipně a beze studu vysvětluje vše o sexu, sexuální orientaci, dospívání i holkách.
rodina a dítě
Ukázky

Jak být klukem

268 Kč
238 Kč
Kouzelné čtení - Kniha Strašpytlíci aneb tmy se není třeba bát - 11%
Seznamte se se sourozenci Apolenkou a Jáchymem a s jejich strašidláckými parťáky Strašilínou a Chlácholínem, kteří děti provází jejich obavami ze tmy. Mluvící kniha Strašpytlíci aneb tmy se není třeba bát zabaví děti od 3 let.
rodina a dítě

Kouzelné čtení - Kniha Strašpytlíci aneb tmy se není třeba bát

386 Kč
343 Kč
Louskáček - prostorové leporelo s pohádkou - 11%
Je Štědrý večer, nejkouzelnější chvíle z celého roku, a Klárka dostala pod stromeček dřevěný louskáček v podobě vojáčka. To ještě netušila, jaké dobrodružství ji s ním čeká.
rodina a dítě

Louskáček - prostorové leporelo s pohádkou

233 Kč
207 Kč
Modelování v alternativní a augmentativní komunikaci - 11%
Kniha vychází z dlouholeté praxe s prací s lidmi s narušenou komunikační schopností (NKS). Ukazuje cestu, jak při učení se řeči vytvořit dětem i dospělým s NKS takové podmínky, jaké mají lidé s běžným vývojem.
rodina a dítě

Modelování v alternativní a augmentativní komunikaci

315 Kč
280 Kč
Peppa Pig - Hrátky s magnetkami - 11%
Hurá, svítí sluníčko! Peppa, Tom, maminka a tatínek se vypravili na pláž. Kdo se k nim přidá? 16 barevných magnetek umožní dětem vymyslet a rozehrát vlastní příběhy prasátka Peppy a jejích kamarádů!
rodina a dítě

Peppa Pig - Hrátky s magnetkami

296 Kč
263 Kč
Poznávám zvuky Na farmě - 11%
Vydej se na rušnou farmu na stránkách této knížky a poslechni si přitom zvuky zvířat! Seznámíš se se zábavnými hospodářskými zvířaty a podíváš se, jak to chodí na farmě.
rodina a dítě

Poznávám zvuky Na farmě

296 Kč
263 Kč
Rok na horách - 11%
Sbal si batůžek, obuj pohodlné pohorky a vyrážíme do hor!
rodina a dítě
Ukázky

Rok na horách

332 Kč
295 Kč
Rok ušatého Majka - 11%
Čus rámus, křiklouni! Víte, jaké je nejuřvanější zvíře na světě? Čemu zvukaři říkají klopák? Kdo letí vzduchem rychleji? Letadlo, nebo písnička? Je cool poslouchat rádio? Funguje v budově Českého rozhlasu páternoster? A proč má Majk tak veliké uši?
rodina a dítě

Rok ušatého Majka

359 Kč
319 Kč
S dětmi do divadla - 11%
Jak s dětmi komunikovat v divadle a o divadle? Proč chodit se třídou do divadla? Podle čeho vybírat představení? Jak děti na návštěvu divadla připravit?
rodina a dítě

S dětmi do divadla

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 776 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 78 > >>