Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
podle věku

Obecná patologická fyziologie - 20%

Učebnice přehledným způsobem pojednává o problematice biologických a fyziologických mechanismů působících a provázejících nemoci a patologické stavy lidského organismu.

podle věku
Ukázky

Obecná patologická fyziologie

250 Kč
200 Kč
Propedeutika dětského lékařství - 20%
Učebnice je určena studentům všeobecného lékařství a stomatologie k seznámení se s odběrem anamnézy a principy fyzikálního vyšetření v dětském věku.
podle věku
Ukázky

Propedeutika dětského lékařství

130 Kč
104 Kč
Průvodce studiem ekonomie - 20%
Průvodce studiem ekonomie je určen pro studenty bakalářských a navazujících magisterských především aplikovaných ekonomických oborů s cílem zopakovat si a ujasnit si poznatky z mikroekonomie a makroekonomie.
podle věku
Ukázky

Průvodce studiem ekonomie

129 Kč
103 Kč
Sebeobrana všedního dne - 20%
(1x)
Nové vydání. Originální sebeobrana pro laiky Salutem mistra Zdeňka Maláníka s popisem psychických okolností od D. Grubera.
podle věku
Ukázky

Sebeobrana všedního dne

259 Kč
207 Kč
Sociální a pracovní rehabilitace - 20%
Publikace přináší informace o pomoci, kterou nabízí sociálně-zdravotní systém v nepříznivé životní situaci způsobené nemocí nebo stářím.
podle věku
Ukázky

Sociální a pracovní rehabilitace

110 Kč
88 Kč
Sociální správa - 20%
Monografie Sociální správa – Organizace a řízení sociálních systémů je určena jak studentům sociálních, právních a příbuzných oborů, tak profesionálům v oblasti sociální práce, sociální správy a státní správy.
podle věku
Ukázky

Sociální správa

382 Kč
306 Kč
Španělština pro samouky a věčné začátečníky + MP3 - 20%
Moderní, praktická, přínosná. Učte se současnou španělštinu! Zábavně a zajímavě! S atraktivní učebnicí! Publikace obsahuje 20 lekcí, které tvoří moduly po čtyřech lekcích a každá pátá lekce je opakovací.
podle věku
Ukázky

Španělština pro samouky a věčné začátečníky + MP3

439 Kč
351 Kč
Začátečník na dovolené - 20%
Chystáte se na dovolenou kde budete mluvit anglicky? Díky této e-knize se můžete připravit na komunikaci na vaší dovolené. E-knihou se prolínají slovíčka a rozhovory. Procvičíte si slovní zásobu a tím pak lépe porozumíte rozhovorům.
podle věku
Ukázky

Začátečník na dovolené

139 Kč
111 Kč
Začátečník ve městě - 20%
Tato anglicko-česká e-kniha je 3. dílem “Začátečníka” s dalšími praktickými situacemi. Těchto 50 situací vám pomůže zlepšit si vaší konverzační angličtinu.
podle věku
Ukázky

Začátečník ve městě

139 Kč
111 Kč
1000 arabských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
podle věku
Ukázky

1000 arabských slovíček

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 107 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>