Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
ženy

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

Životopis legendární mexické umělkyně doplněný fascinujícími ilustracemi Frida Kahlo, živelná umělkyně s bohémskou, nespoutanou, ale zároveň bolavou duší. Její příběh nejednou obletěl svět a její obrazy nás vtahují do prapodivného světa plného svébytné atmosféry.

ženy
Ukázky

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

279 Kč
Holka ze sekáče
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
Poledne u Tiffanyho
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ženy
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
Dopisy lásky
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ženy
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 44 položek
<< < 1 .. 3 4 5