Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
divadelní hry

Spací vady - 11%
Taro divadelní hra, která měla premiéru v říjnu 2010 v pražském Divadle Na zábradlí, je mistrně vystavěné drama pro tři herečky.
divadelní hry

Spací vady

270 Kč
240 Kč
Koule - 6%
(3x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.
divadelní hry
Ukázky

Koule

84 Kč
79 Kč
Písek a jiné kousky - 11%
Předkládaný výbor z her Arnošta Goldflama zahrnuje jeho nejvýraznější a nejosobitější texty, kniha je doplněna řadou studií z pera předních znalců Goldflamovy divadelní tvorby a dvěma rozhovory s autorem.
divadelní hry

Písek a jiné kousky

449 Kč
399 Kč
Akt - 11%
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
divadelní hry

Akt

104 Kč
93 Kč
Blaník - 20%
Blaník - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Blaník

99 Kč
79 Kč
Cimrman v říši hudby - 20%
Ctitelé Cimrmanova génia se mohou radovat. Kompletní nahrávkou titulu Cimrman v říši hudby - včetně opery Úspěch českého inženýra v Indii rekonstruované hudebním skladatelem Janem Klusákem.
divadelní hry
Ukázky

Cimrman v říši hudby

99 Kč
79 Kč
Hospoda na mýtince - 20%
Hospoda na mýtince - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Hospoda na mýtince

99 Kč
79 Kč
Komplet-Sportštyk, Totenauberg, Sbohem - 11%
Trojice divadelních her rakouské buřičky, jazykové experimentátorky a nositelky Nobelovy ceny za literaturu Elfriede Jelinek vychází poprvé v českém překladu v nakladatelství Brkola.
divadelní hry

Komplet-Sportštyk, Totenauberg, Sbohem

360 Kč
320 Kč
Němý Bobeš - 20%
Němý Bobeš aneb Český Tarzan - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Němý Bobeš

99 Kč
79 Kč
Posel z Liptákova - 20%
Posel z Liptákova - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Posel z Liptákova

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 88 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>