Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
děti a mládež

Gábi, schovej se! - 11%
Gábi je obyčejné a šťastné děvče, které žije obyčejný a spokojený život v zapadlém městečku kdesi na Slovensku. Její život se ale velmi rychle mění. V Evropě totiž začala druhá světová válka.
děti a mládež

Gábi, schovej se!

269 Kč
239 Kč
Grafomotorická cvičení s pohybem - 11%
S tužkou v ruce, hravě a s pohybem. Každá stránka nabízí předškolákům hned několik druhů práce, které doplňují vlastní grafomotorická cvičení.
děti a mládež
Ukázky

Grafomotorická cvičení s pohybem

179 Kč
159 Kč
Holčičiny - Vybarvovací deník 3 - 11%
Zabav se s tímto cool deníkem a poznej sama sebe.
děti a mládež
Ukázky

Holčičiny - Vybarvovací deník 3

269 Kč
239 Kč
Holka mých snů - 11%
Alex je svéhlavá, trochu chaotická a ráda flirtuje. Zkrátka ví, jak získat dívku svých snů. Udržet si ji… to už je horší. Molly má ve svém životě všechno pod kontrolou, tedy kromě své společenské neobratnosti. A toho, že je bezhlavě zamilovaná do neu
děti a mládež

Holka mých snů

413 Kč
367 Kč
Hopsalka: Zázrak sněhových vloček - 11%
Knížka Hopsalka Skřivánková: Zázrak sněhových vloček je vyprávěním o chytré malé skřivánčici, čiperném šnekovi s ulitou plnou knih a sově vegetariánce. Společně s přáteli Hopsalka zachraňuje les a vrací do něj ztracenou zimu.
děti a mládež

Hopsalka: Zázrak sněhových vloček

224 Kč
199 Kč
Hotel Magnifique - 11%
Dekadentní a temně okouzlující fantasy debut pro mládež sleduje sedmnáctiletou Jani, která odhaluje hluboce znepokojivá tajemství legendárního hotelu Magnifique.
děti a mládež

Hotel Magnifique

359 Kč
319 Kč
Hraj si 2 – aktivity se samolepkami

Sešit s veselými obrázky, ve kterých je vyznačeno, kam mají děti nalepit jednoduchou samolepku a co mají vymalovat. Nalepování, vybarvování i další úkoly děti baví a pomáhají jim rozvíjet jemnou motoriku, samostatnost a poznávání barev.

děti a mládež

Hraj si 2 – aktivity se samolepkami

59 Kč
Hravá čeština 4 – pracovní sešit - 12%
Pracovní sešit obsahuje celkem 96 moderně zpracovaných celobarevných stran, které podporují motivaci a kreativitu žáků. Je sestaven odborným týmem pedagogů a lektorů na základě zkušeností s výukou na 1. stupni.
děti a mládež

Hravá čeština 4 – pracovní sešit

130 Kč
115 Kč
Hravá čítanka 8 - pracovní učebnice - 11%

Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka a literatury na 2. stupni základních škol a víceletých gymnáziích V souladu s RVP ZV

děti a mládež

Hravá čítanka 8 - pracovní učebnice

253 Kč
225 Kč
Hravé přemýšlení pro chytré děti - 11%

Přes 60 rafinovaných úkolů na procvičení tvého bystrého mozku! Zábavná kniha plná slovních hříček, rafinovaných hádanek a matematických rébusů, které dokonale protáhnou tvé mozkové závity!

děti a mládež
Ukázky

Hravé přemýšlení pro chytré děti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>