Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
světová

Labyrint z ledu - 0%
(3x)
Autor sugestivně líčí neuvěřitelný, přesto pravdivý příběh americké polární výpravy plukovníka A. W. Greelyho, jedné z nejdrsnějších v historii.
světová
Ukázky

Labyrint z ledu

239 Kč
238 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
světová
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Linie krásy - 20%
(3x)
Nick Guest, mladík ze skromných poměrů a čerstvý absolvent Oxfordu, dostane možnost sdílet domácnost s rodinou konzervativního poslance Geralda Feddena. V honosném londýnském domě Feddenových se však Nick, prahnoucí po všem vytříbeném a stylovém, rozhodně necítí jako pouhý podnájemník.
světová
Ukázky

Linie krásy

279 Kč
223 Kč
Lovkyně
(1x)
Válečný korespondent Ian Graham se spolu se svým kolegou vydává na lov válečných zločinců, kterým se podařilo uprchnout před spravedlností. Postupně zacílí na bývalou nacistku Lorelei Vogtovou, jíž se přezdívalo Lovkyně.
světová
Ukázky

Lovkyně

299 Kč
Magos - 20%
(2x)
Čtvrtá kniha o inkvizitorovi G. Eisenhornovi navazující na trilogii Xenos, Malleus, Hereticus z cyklu Warhammer 40000.
světová
Ukázky

Magos

149 Kč
119 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
světová
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Marťanská kronika - 20%
(1x)
Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu. Celou knihou prostupuje zvláštní touha po dálkách, nostalgie a smutek nad pádem martského ráje, který lidé ničí od svého prvního přistání na písečné planetě.
světová
Ukázky

Marťanská kronika

249 Kč
199 Kč
Milenka na jeden večer - 20%
(1x)
Aby Giannis uzavřel obchod, musí na veřejnosti vyvrátit svou pověst playboye. A k tomu mu nepomůže nikdo jiný než krásná a přitažlivá Ava. Přesvědčit ji, aby předstírala, že je jeho snoubenkou, není žádný problém…
světová
Ukázky

Milenka na jeden večer

69 Kč
55 Kč
Mlčící fontány - 20%
(5x)
Madrid, píše se rok 1957. Španělsko za diktatury generála Franca skrývá temné tajemství. Do země proudí turisté a zahraniční obchodníci lákáni na slunce a víno.
světová
Ukázky

Mlčící fontány

279 Kč
223 Kč
Na prach - 20%
Detektiv Mark Heckenburg má nepříjemnou povinnost. Musí se vydat do rodného Bradburnu, což je místo, kam už se nechtěl nikdy vrátit. Skrývá se tam ale uprchlý zločinec, který má na svém kontě bezpočet zmrzačených obětí.Na Hecka tam navíc nečeká jenom on.
světová
Ukázky

Na prach

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>