Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
zdraví a životní styl

Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Mějte se rádi! - 20%
Pátý díl barvné edice, kterým provází čtyři kreslené ovečky přinášející dobrou náladu ti ukážou, jak se pomocí snadných fyzických cvičení metodou Body2brain můžeš rychle přenastavit do režimu lásky a laskavosti!
zdraví a životní styl
Ukázky

Mějte se rádi!

127 Kč
102 Kč
Sladké sny! - 20%
Skvělá příručka pro všechny, koho trápí problémy se spaním. Nemůžete usnout? Máte ráno pocit, že jste unavenější než večer? Pomohou vám naše jednoduchá cvičení s okamžitým efektem na zdravý, hluboký a osvěžující spánek.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sladké sny!

118 Kč
94 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
zdraví a životní styl
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Cukrfree - 20%
(1x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cukrfree

269 Kč
215 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 94 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>