Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
humor

Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Zpovědi trosky po čtyřicítce - 20%
(2x)
Kniha pro každou ženu, které někdy dělalo starosti, že se její život nevyvíjí podle plánu.
humor
Ukázky

Zpovědi trosky po čtyřicítce

269 Kč
215 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out - 20%
(2x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit. A co teprve, když přijede Angličan do České republiky. Alena Damijo popisuje ve svých laskavých fejetonech s vtipem a nadhledem veškerá úskalí, která na návštěvníky z britských ostrovů číhají poté, co vystoupí z letadla..
humor
Ukázky

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

179 Kč
143 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

humor
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Karneval paměťových buněk - 20%

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho paměti.

humor
Ukázky

Karneval paměťových buněk

209 Kč
167 Kč
Kreslené vtipy pro děti - 20%
Smích léčí, to je známá věc. A jak řekl jeden moudrý muž: Je ztracený každý den našeho života, kdy jsme se nezasmáli. Ale věděli jste, že při smíchu se otřásá a vibruje celé tělo? Aktivuje se svalová hmota – takže kdo se směje pravidelně, nemusí chodit do posilovny.
humor
Ukázky

Kreslené vtipy pro děti

119 Kč
95 Kč
O venkovanech - 20%
Po dětech si Sempé vzal na paškál venkovany a jejich styl života.
humor
Ukázky

O venkovanech

139 Kč
111 Kč
Velká kniha vtipu - 20%
Tato jedinečná kniha vtipu Jaroslava Kerlese přináší zatím největší výběr kresleného humoru tohoto předního karikaturisty a ilustrátora.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
271 Kč
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala - 20%
Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala přináší průřez tvorbou výrazné osobnosti kresleného humoru a české country hudby, spojené se skupinou Greenhorns.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala

339 Kč
271 Kč
Naše vtipná historie - 20%
Soubor vtipů Pavla Kantorka vás provede napříč naší historií od pravěku až po konec socialistické éry. Užijte si tvorbu, která v knižní podobě vychází po téměř 20 letech!
humor
Ukázky

Naše vtipná historie

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 118 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>