Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
romantika

Hříšné dopisy - 20%
(4x)
Nikdy na něj nezapomenu – na muže, jehož jsem nikdy nepotkala. S Griffinem Quinnem jsem si v dětství psala. Během let jsme se přes stovky dopisů spřátelili, svěřovali si nejhlubší, nejtemnější tajemství a vytvořilo se mezi námi pouto.
romantika
Ukázky

Hříšné dopisy

199 Kč
159 Kč
Kroniky prachu - Pár stránek navíc... - 20%
(3x)
„Nejmilejší Eliso, už je to tady! Vše nejnutnější sbaleno, vše potřebné zařízeno, matka je dokonce spokojená s mým výběrem garderoby. Od středy za týden se vracím zpátky do Londýna.“ Bonusová sbírka epizodních příběhů, dopisů a autorčiných poznámek ke knize Kroniky prachu.
romantika
Ukázky

Kroniky prachu - Pár stránek navíc...

249 Kč
199 Kč
Miluj mě kdekoli - 20%
(1x)

Druhý díl volné trilogie Stavitelé snů z pera bestsellerové autorky Jennifer Probstové. Když byla Raven na střední škole, její otec zemřel při tragické automobilové nehodě.

romantika
Ukázky

Miluj mě kdekoli

249 Kč
199 Kč
Miluj mě vším - 20%
(2x)
Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek.
romantika
Ukázky

Miluj mě vším

249 Kč
199 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 20%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
romantika
Ukázky

Nestoudný Markýz Hartley

179 Kč
143 Kč
Pochybná závěť - 20%
(2x)
Violet Harperová se podle závěti svého panovačného otce musí buď provdat za vikomta Ambertona, nebo zůstane bez prostředků.
romantika
Ukázky

Pochybná závěť

109 Kč
87 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romantika
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Sami v divočině - 20%
April se dostala do prekérní situace. Její bývalý milenec se zranil a ztratil paměť. Myslí si, že April je jeho snoubenka. A navíc jsou spolu uprostřed divočiny v odlehlém srubu…
romantika
Ukázky

Sami v divočině

69 Kč
55 Kč
Skandální polibek - 20%
(1x)
Lady Hope je tvrdohlavá a má schopnost dostávat sebe i své okolí do prekérních situací. Když se do toho ještě připlete Gregory Drake, vyhlášený odborník na řešení problémů aristokracie...
romantika
Ukázky

Skandální polibek

109 Kč
87 Kč
Svatba po sicilsku - 20%
Sehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
romantika
Ukázky

Svatba po sicilsku

69 Kč
55 Kč
Tajemství irské krásky - 20%
(1x)
Bylo to loučení… Tenkrát, když se s ní v tom zapadlém penzionu v Irsku setkal poprvé, loučil se s životem. To, co na něj čekalo, se totiž smrti podobalo! A Anna mu dala své porozumění, svou něhu, své tělo…
romantika
Ukázky

Tajemství irské krásky

69 Kč
55 Kč
V pokušení - 20%
Jsem zvyklý dostat to, co chci a být nejlepší v tom, co dělám. Jako finanční poradce si v New Yorku vydělám majlant a večer neexistuje žena, která by mě odmítla.
romantika
Ukázky

V pokušení

179 Kč
143 Kč
Vánoční hostina lady Osbaldestoneové - 20%
(2x)
Po smrti manžela lady Therese Osbaldestoneová strávila tři roky na cestách, až se nakonec rozhodla usadit na venkovském sídle v Little Moseley v Hampshiru.
romantika
Ukázky

Vánoční hostina lady Osbaldestoneové

199 Kč
159 Kč
Vánoční koledy lady Osbaldestoneové - 20%
(1x)
Therese, lady Osbaldestoneová, i její domácnost s radostí přivítají zprávu, že Jamie, George a Lottie, tři děti její mladší dcery, si vyprosili předvánoční třítýdenní pobyt na jejím venkovském sídle v Little Moseley...
romantika
Ukázky

Vánoční koledy lady Osbaldestoneové

199 Kč
159 Kč
Vdej se ještě dnes - 20%
(1x)
Trochu lehkomyslný, ale i duchaplně perlivý příběh odvěkého souboje ženy a muže.
romantika
Ukázky

Vdej se ještě dnes

179 Kč
143 Kč
Já a moji muži - 20%
(5x)
O vztazích mezi muži a ženami toho bylo napsáno již mnoho. I když jsou základní vzorce stejné, pro každou ženu je její příběh s muži jiný, neopakovatelný, ať už jde o vztah s otcem, bratrem, milencem, kolegou, či jiným mužem v jejím vesmíru.
romantika
Ukázky

Já a moji muži

140 Kč
112 Kč
Miluj mě jakkoli - 20%
(4x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného.
romantika
Ukázky

Miluj mě jakkoli

239 Kč
191 Kč
Pařížská švadlena - 20%
(1x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.
romantika
Ukázky

Pařížská švadlena

382 Kč
306 Kč
Šlechetný lord Ashton - 73%
Příběh z prostředí anglické šlechty s neobvyklou romantickou a milostnou zápletkou.
romantika
Ukázky

Šlechetný lord Ashton

143 Kč
39 Kč
Švagrova sázka - 20%
(3x)
Ve společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
romantika
Ukázky

Švagrova sázka

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 241 - 260 z 288 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>