Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
osobní rozvoj

Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
osobní rozvoj
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Nos očima plastického chirurga - 20%
Mezi kosmetickými vadami zaujímá výjimečné postavení. Nos je dominantou obličeje a jakékoli nápadnější změny v jeho tvaru a velikosti mohou vyvolat škodolibou pozornost a posměch okolí, a být tak příčinou velkých duševních útrap.
osobní rozvoj
Ukázky

Nos očima plastického chirurga

169 Kč
135 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
osobní rozvoj
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Koučování v manažerské praxi - 20%
Hledáte srozumitelné odpovědi na podstatné a zajímavé otázky týkající se koučování? Sáhněte po příručce zkušených českých koučů, která svým jednoduchým, uceleným a výborně strukturovaným pojetím nemá u nás konkurenci.
osobní rozvoj
Ukázky

Koučování v manažerské praxi

144 Kč
115 Kč
Prsa očima plastického chirurga - 20%
Řekne-li se plastická chirurgie, většina lidí z laické či odborné veřejnosti si představí operování kosmetických vad, léčení popálenin či ošetřování úrazů obličeje a rukou.
osobní rozvoj
Ukázky

Prsa očima plastického chirurga

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 189 položek
<< < 1 .. 17 18 19