Nejprodávanější tituly - únor 2023

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice
Nejznámější steampunková hrdinka se vydává do Španělska, aby vyřešila případ ještě podivnější než všechny předchozí. Mladého dědice panství totiž posedl démon a při jeho vymítání upadl do kómatu. Vše je ale ještě podezřelejší...
Ukázky

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice

709 Kč
Nikdo není sám
(3x)
Nikdo není sám, ale možná by někdy chtěl. Anebo jsme sami naopak všichni — bez ohledu na to, s kým nebo jak žijeme?
Ukázky

Nikdo není sám

404 Kč
Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
Zrození Evropanů
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.

Zrození Evropanů

359 Kč
Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
AllatRa
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.

AllatRa

531 Kč
Zničit
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.

Zničit

449 Kč
Pavouk
(5x)
Joona Linna se znovu ocitá v ohrožení života a zachránit ho může jedině Saga Bauerová.
Ukázky

Pavouk

449 Kč
Hluboké soutěsky
Ve svém bytě v Reykjavíku je nalezena zavražděná žena. Na stole leží papírek s telefonním číslem komisaře Konráda. Žena mu prý krátce před smrtí volala a prosila ho, aby se podíval po jejím dítěti, které dala před desítkami let k adopci.

Hluboké soutěsky

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>