Nejprodávanější tituly - únor 2023

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice
Nejznámější steampunková hrdinka se vydává do Španělska, aby vyřešila případ ještě podivnější než všechny předchozí. Mladého dědice panství totiž posedl démon a při jeho vymítání upadl do kómatu. Vše je ale ještě podezřelejší...
Ukázky

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice

709 Kč
Nikdo není sám
(3x)
Nikdo není sám, ale možná by někdy chtěl. Anebo jsme sami naopak všichni — bez ohledu na to, s kým nebo jak žijeme?
Ukázky

Nikdo není sám

404 Kč
Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
Zrození Evropanů
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.

Zrození Evropanů

359 Kč
Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
AllatRa
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.

AllatRa

531 Kč
Zničit
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.

Zničit

449 Kč
Pavouk
(5x)
Joona Linna se znovu ocitá v ohrožení života a zachránit ho může jedině Saga Bauerová.
Ukázky

Pavouk

449 Kč
Hluboké soutěsky
Ve svém bytě v Reykjavíku je nalezena zavražděná žena. Na stole leží papírek s telefonním číslem komisaře Konráda. Žena mu prý krátce před smrtí volala a prosila ho, aby se podíval po jejím dítěti, které dala před desítkami let k adopci.

Hluboké soutěsky

314 Kč
Hovory o Ukrajině
Jak vznikala ukrajinská státnost a založil Ukrajinu skutečně Lenin, jak tvrdí ruská média? Kdo byli „banderovci“ a proč toto téma dodnes vzbuzuje tolik vášní? Co byl ukrajinský Majdan a byla rusko-ukrajinská válka nevyhnutelná?
Ukázky

Hovory o Ukrajině

248 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Apokalypsa nebude

Změna klimatu je skutečná, ale neznamená konec světa. Dokonce to není ani ten největší současný problém životního prostředí. Přestože řadě témat se média věnují už desítky let, mnozí z nás stále neznají základní fakta.

Ukázky

Apokalypsa nebude

619 Kč
Hraběnkou na týden
(1x)
Lady Arabellu Roffeyovou trápí znepokojivé okolnosti smrti jejího mladého manžela. Nerozvážně se pustí do pátrání, při kterém se vydává za hraběnku Westrayovou, manželku lorda Westraye.
Ukázky

Hraběnkou na týden

109 Kč
Slované ve středověku
(1x)
Kniha německého medievisty Eduarda Mühleho představuje jedinečný pokus o syntetický výklad dějin Slovanů v dlouhé časové perspektivě od 6. do 15. století.
Ukázky

Slované ve středověku

718 Kč
Život na prodej
(4x)
Po neúspěšném pokusu o sebevraždu mladý úředník Hanio Jamada nabídne svůj život na prodej formou inzerátu v tokijském bulvárním deníku. Brzy se začínají ozývat různí zájemci se stále bizarnějšími nabídkami...
Ukázky

Život na prodej

349 Kč
Průvodce pro pasivní investování

"Vydejte se na fascinující cestu pasivního investování!"

Úspěšně investují jen experti, kteří detailně sledují finanční zprávy a mají připraveny hezké sumy…

Průvodce pro pasivní investování

449 Kč
Zahrada
(10x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

332 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
1795. Honicí psi
(2x)

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

Ukázky

1795. Honicí psi

538 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 1000 položek
1 2 3 .. 50 > >>