Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
medicína

Klinická pediatrie - 20%
Moderní učební text státnicového oboru navazuje na publikaci motolských autorů Preklinická pediatrie (Galén, 2003 a 2007) a představuje nové a ucelené zpracování pediatrických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická pediatrie

950 Kč
760 Kč
Paliativní medicína pro praxi - 20%
Paliativní medicína si klade ambiciózní cíl: udržet dobrou kvalitu života i v situaci pokročilého nevyléčitelného onemocnění. Snaží se především mírnit bolest a další tělesné symptomy.
medicína
Ukázky

Paliativní medicína pro praxi

290 Kč
232 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Neurochirurgie - 20%
Učebnice je základním materiálem pro výuku oboru na lékařských fakultách. Společně s přednáškami a praktickými cvičeními tvoří souhrn informací pro přípravu na zkoušku z neurochirurgie.
medicína
Ukázky

Neurochirurgie

270 Kč
216 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 20%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
medicína
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

199 Kč
159 Kč
Foniatrie - 20%
Předkládaný učební text nabízí přehled moderních znalostí z oboru foniatrie, který sice úzce souvisí s oborem otorinolaryngologie, ale má vazby na další obory.
medicína
Ukázky

Foniatrie

130 Kč
104 Kč
Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu - 20%
V roce 1966, po promoci Jitky Abrahámové – dnes nejvýznamnější představitelky české klinické onkologie a radioterapie – byla onkologie nejméně probádaným polem. Většina pacientů tehdy umírala. Myšlenka na snížení mortality u nádorových onemocnění se pro ni stala životní vášní.
medicína
Ukázky

Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu

279 Kč
223 Kč
Přehled patologie - 20%
(1x)
Učebnice Přehled patologie je určena především pro studenty bakalářských a navazujících magisterských stupňů studia různých směrů na lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Přehled patologie

200 Kč
160 Kč
Základy embryologie - 20%
Publikace se věnuje období ontogenetického vývoje člověka, který probíhá od oplodnění po narození - tedy období prenatálního vývoje. Poskytuje souhrn nejpodstatnějších znalostí z embryologie a srozumitelnou formou vysvětluje komplikované procesy.
medicína
Ukázky

Základy embryologie

110 Kč
88 Kč
Základy radiologie a zobrazovacích metod - 20%
Tato publikace poskytuje přehledný a ucelený pohled na možnosti soudobé radiodiagnostiky a umožňuje studentům názorně se seznámit se spektrem současných vyšetřovacích metod včetně nejnovějších trendů.
medicína
Ukázky

Základy radiologie a zobrazovacích metod

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>