Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce - 20%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství
Ukázky

Otevřená mysl otevřené srdce

244 Kč
195 Kč
Pád vzhůru - 20%
(1x)
Z anglického originálu přeložila Julie Žemlová První polovina lidského života je dobou budování identity, dosahování výsledků, výkonu. S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

179 Kč
143 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 20%

O náboženství vážně i nevážně s dvojicí farářů-influencerů Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici?

křesťanství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

249 Kč
199 Kč
Ester - 20%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

169 Kč
135 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Hledej Pokoj a zůstávej v něm - 20%
Často se zneklidňujeme a chceme všechno vyřešit sami, ačkoli by bylo účinnější zůstat pokojně před Božím pohledem a nechat jej jednat, s moudrostí a mocí nekonečně větší, než je ta naše.
křesťanství
Ukázky

Hledej Pokoj a zůstávej v něm

85 Kč
68 Kč
Křesťanská meditace - 20%
Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci.
křesťanství
Ukázky

Křesťanská meditace

119 Kč
95 Kč
Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
křesťanství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Krypta - 20%

Opomíjená tradice jako inspirace pro současnou církev Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

křesťanství
Ukázky

Krypta

209 Kč
167 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>